Skip to main content
Lekkere Lunch bij Beachclub Vifero
Lekkere uitsmijter bij de Lunch van Beachclub Vifero
Lekker Lunchen bij Beachclub Vifero Meerwijck
Kop koffie altijd vers bij Beachclub Vifero
Lekker Lunchen bij Beachclub Vifero Zuidlaardermeer

Ontdek de Lunchkaart bij Beachclub Vifero. Kom Lekker Lunchen en Genieten aan het Zuidlaardermeer

Je zoekt niet zomaar een plek om te lunchen of te brunchen; je zoekt een omgeving die inspireert, waar je heerlijk kan relaxen, daten, zakelijke mogelijkheden kan bespreken. Een plek waar smaakvolle gerechten worden geserveert en waar je je altijd welkom voelt. Beachclub Vifero aan het Zuidlaardermeer is de plek waar je lunch, brunch of high tea naar een hoger level wordt getilt.

Van 12:00 uur tot 16:00 uur verwelkomen we je en presenteren we de luchkaart in een oase van rust aan het Zuidlaardermeer. Onze locatie is niet alleen fantastisch, maar ook goed bereikbaar, zowel voor privé afspraken als zakelijke bijeenkomsten. Bij Beachclub Vifero kan iedereen terecht.

Onze lunchkaart is samengesteld met aandacht voor detail en variatie. Hier ontdek je culinaire creaties uit de keuken die je smaakpapillen prikkelen. Proef de heerlijke smaken van de uitgebreide luchkaart met veel passie en liefde gemaakt door onze professionele en ervaren keukenbrigade. Geserveerd in een ambiance die je inspireert en waar gastvrijheid hoog aan het vaandel staat.

Lunchkaart beachclub Vifero Kropswolde

Geniet van de Lunch bij Beachclub Vifero

Reserveer je tafel hier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD slash MM slash JJJJ
Wat is je gewenste tijd?*
:
Geef jij het aan dan houden wij er met plezier rekening mee. Vul anders even NEE in als je wilt.

Lunchen met een grote groep? Bij Beachclub Vifero zit je goed! Voor (zakelijke) bijeenkomsten, familiedagen en veel meer mogelijkheden.

Lunchen met een grote groep? Bij Beachclub Vifero zit je goed! Voor (zakelijke) bijeenkomsten, familiedagen en veel meer mogelijkheden.

Voor zakelijke gelegenheden bieden we de perfecte setting om te netwerken, ideeën uit te wisselen en deals te sluiten. Wat is er nu beter dan zakendoen in een ontspannen omgeving met een prachtig uitzicht? Je kunt rekenen op een professionele service en alle faciliteiten die je nodig hebt.

Als je een groter gezelschap hebt of speciale wensen, stappen we graag in om een luncharrangement op maat te creëren. Neem contact met ons op, en we zorgen ervoor dat je lunchmeeting een doorslaand succes wordt. Maak van je lunch een memorabele gebeurtenis. Bij Beachclub Vifero ben je niet zomaar aan het eten; je bent heerlijk samen aan het genieten, inspiratie aan het opdoen en zaken te bespreken die er toe doen. Kies voor een lunch met klasse, kies voor Beachclub Vifero. Reserveer nu en ontdek de unieke lunchbeleving aan het Zuidlaardermeer.