Skip to main content

Over Ons

over ons

Geïnspireerd door onze kinderen

Wat leuk dat je meer over ons wilt weten.

Sinds 2019 zijn wij:
Chris en Annemiek van Houdt, de trotse eigenaren van Beachclub Vifero.

Een leuk weetje: De naam Vifero is een liefdevolle knipoog naar onze drie inspirerende dochters: Vieve, Feline en Rosalin, samengebracht tot Vi-Fe-Ro!

Bij Beachclub Vifero draait alles om de gasten. We willen dat je je direct thuis voelt, dat je geniet van een warm welkom en dat je een onvergetelijke ervaring hebt. Gastvrijheid, genot en service zijn voor ons hele belangrijke  kernwaarden.

Of je nu bij ons komt voor een zonnige lunch, een romantisch diner, een droombruiloft, een knallend feest, of een belangrijke zakelijke bijeenkomst, we zetten alles op alles om jouw verwachtingen te overtreffen.

Beachclub Vifero biedt je het hele jaar door een unieke ervaring. In de zomer kun je ontspannen met verfrissende cocktails in onze beachbar, terwijl je in de winterdagen heerlijk opwarmt bij onze sfeervolle open haard.

Onze uitgebreide menukaart is een culinaire reis die je smaakpapillen zal verrassen. Laat je verwennen door ons toegewijde team, dat met passie en expertise klaarstaat om jouw culinaire wensen te vervullen.

We nodigen je van harte uit om de prachtige omgeving, onze warme sfeer, en het adembenemende uitzicht op het Zuidlaardermeer te komen ervaren. Bij Beachclub Vifero ben jij ons middelpunt.

Met gastvrije groet,

Chris en Annemiek van Houdt

Contactformulier

  Heerlijk chillen bij de openhaard Beachclub Vifero
  Cocktails met het strand van meerwijck Beachclub Vifero

  Onze openingstijden zijn:
  donderdag t/m zaterdag vanaf 12:00 
  zondag vanaf 11:00 uur

  Trouwen, feesten en zakelijke bijeenkomsten blijven uiteraard het hele jaar doorgaan.
  Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden. We maken graag tijd voor je om alle wensen te bespreken.