Skip to main content

Reserveer hier je tafel bij Beachclub Vifero

Reserveer je tafel:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD slash MM slash JJJJ
Wat is je gewenste tijd?*
:
Geef jij het aan dan houden wij er rekening mee. Vul anders even NEE in.

RESERVEER JE TAFEL BIJ BEACHCLUB VIFERO

RESERVEER JE TAFEL BIJ BEACHCLUB VIFERO

Openingtijden

  • Woensdag t/m zaterdag
    vanaf 12:00
  • Zondag
    vanaf 11:00
Mooie regenboor Zuidlaardermeer Beachclub Vifero

Bij Beachclub Vifero zetten we ons 100% in om je een fijne tijd te geven met onze mooie accommodatie en relaxte omgeving waar warmte, gezelligheid en lekker eten bovenaan staat! Of je nu komt voor een romantisch diner, ontspannen borrelen met vrienden, een zakelijke bijeenkomst of trouwerij het is altijd goed. Reserveer nu en verzeker jezelf van een tafel bij ons in het gezellige restaurant! Kom en creëer leuke momenten aan het Zuidlaardermeer bij Beachclub Vifero.

Beachclub Vifero is geopend van woensdag t/m zaterdag vanaf 12:00 uur en zondag vanaf 11:00 uur. De Lunch start vanaf 12:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Het Diner is vanaf 17:00 uur.

Wil jij een top evenement organiseren?

Of je nu een feest, partij, bruiloft, zakelijke bijeenkomst of bedrijfsfeest wil organiseren, wij zorgen voor alles. Laten we het samen doen! Druk op de knop ja ik wil meer informatie om een afspraak te maken. We denken graag met je mee. Samen maken we van jouw evenement een daverend succes! 🎉🥂
BeachClub Vifero ook voor grote partijen

Je kan ook eerst lekker van het driegangen keuzemenu genieten. Proef de sfeer en de smaak zodat je weet dat jij aan het goede adres bent. Vul het formulier hierboven even in.
Tot snel!