Skip to main content
Trouwen aan het Zuidlaardermeer bij Beachclub Vifero

‘De Unieke locatie met prachtig uitzicht’

Trouwen aan het Zuidlaardermeer

Vier je grote dag bij Beachclub Vifero! Deze geweldige locatie is gelegen aan het prachtige Zuidlaardermeer en biedt de perfecte locatie voor jullie droombruiloft! Willen jullie een groot feest geven of houden jullie het liever intiem? Trouwen op het strand of op de pier? Bij Vifero is alles mogelijk! 

Havisham Park
Bruiloften Dessert Buffet Beachclub Vifero

Ceremonie, borrelen eten en feesten

JULLIE BRUILOFT OP MAAT

Ons enthousiaste en vakkundige team organiseert vol passie jullie onvergetelijke op maat gemaakte bruiloft! Kom snel de ontspannen sfeer van Beachclub Vifero proeven! Geef elkaar het jawoord op deze heerlijke plek, houd een receptie met een mooie bruidstaart of borrel met heerlijke hapjes, blijf dineren of barbecueën en besluit de dag met een knalfeest! Wij regelen het tot in de puntjes voor jullie! 

Mooie plaatjes in de avond bij fijn restaurant Beachclub Vifero

Veel mogelijkheden op maat

ROMANTISCHE TOPLOCATIE

Heel graag denken wij mee om jullie dag vorm te geven naar jullie wensen. Iedere bruiloft is uniek en verdient maatwerk. Hiervoor gaan we graag vrijblijvend persoonlijk met jullie in gesprek

The Locations

Kom gezellig bij ons langs om vrijblijvend in gesprek te gaan?

Maak even een afspraak door onderstaande formulier in te vullen. Vrijblijvend brainstormen om alle mogelijkheden rustig bespreken met een rondleiding om jullie een goed idee te geven van alle details die jullie dag to de mooiste kan maken!


Plan hieronder je gesprek om jullie mooiste dag te bespreken

Vul het formulier even in

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD slash MM slash JJJJ
Wat is je gewenste tijd?*
:
Vul gerust in waar je aan zit te denken